Визуална идентичност стратегия на бранда

Christine Fashion

Освежаване на марката Дизайн на печата в четири нови колекции за Christine Fashion. Целта беше марката да достигне нов хоризонт и да придобие по-луксозно премиум усещане, както и да се направят четири нови колекции за лятото, есента, зимата и пролетта. Решихме да създадем и проектираме нови печатни материали, като например ексклузивни подаръчни карти, ваучери и луксозни чанти за нашите най-предани клиенти. Също така участвах в дизайна на маркетинговите и промоционалните материали за откриването на новото местоположение на магазина. Уебсайтът също получи нов дизайн, за да отговаря на по-луксозната целева аудитория. През лятото на 2020 г. някои от щампите на облеклата, които направих, бяха на наградите на подиума за лятна мода Summer fashion 2020

Виззуалнда идентичност / Стратегия на бранда

Calista Estate

Изграждане на цялостен бранд за водеща компания в сферата на недвижимото имущество в София. Включващ дизайн на лого, печатни материали и присъствие в социалните мрежи.

Изграждане на бранд

Invest Stara Zagora

Отдел към община Стара Загора.Те са отговорни за насърчаване на инвестиционния процес и за популяризиране на Стара Загора като добро място за живеене и за развиване на бизнес. 
Моята роля беше да изградя бранд който да се представя пред международни предприемачи и корпорации. Работата ми включваше дизайн на лого, печатни материали и изграждане на визуална идентичност която отговаря на нуждите им.

Виззуалнда идентичност / Стратегия на бранда

Vfood

Бранд специализиран в създаването на био здравословни, бонбони и десерти по поръчка.
Моята роля бе да създам името, цялостната визуална идентичност, стратегия и позициониране на бранда.

Създаване на бранд / Стратегия и позициониране

Институт за Устойчив Преход и Развитие

Институтът осъществява теоретични, експериментални и приложни изследвания в областта на природните, инженерните науки и социалните науки, насочени към създаването на нови научни знания или научно-приложни продукти, включително услуги и публично-частни партньорства.

Моята роля бе да изградя бранд отговарящ на характиристиките на института и тяхната дейност. В работата ми бе включено дизайн на лого и визуална идентичност.

Виззуалнда идентичност / Стратегия на бранда

STARTIRO

Концептуален бранд специализиран в предоставянето на индивидуални хостинг решения за препдиемачи.
Моята работа беше свързана със създаването на име, лого и визуална идентичност позиционираща бранда към бързо развиващи се стартъпи.

Създаване на бранд / Стратегия и позициониране

ERAE

Концептуален проект за създаване на луксозен винен бранд отличаващ се от конкуренцията.
Работата ми включваше дизайн на бутилка, лого, етикет и реклама.

Виззуалнда идентичност / Стратегия на бранда

Свържи се с мен

Ако си предпреимач който има нужда от визуална идентичност и стратегия, ще се радвам да помогна.

Попълни данните, за да се запозная с твоят бизнес и казус и ми изпрати съобщение. Ще се свържа с теб скоро, като ще проведем 1 час безплатна онлайн консултация за бизнеса ти. Ще ти дам стойност, идеи и съвети.

А ако сметнеш, че мога да дам стойност на бизнеса ти можем да започнем работа заедно.