Визуална идентичност и стратегия

Calista Estate

Дизайн на идентичност лого печатни материали

Калиста Естейт, водеща компания за недвижими имоти в София и регионо, е олицетворение на високи постижения в продажбите и отдаването под наем на имоти. Известни с непоколебимия си професионализъм и надеждност, те се стремят да осигурят отлични преживявания на клиентите. Калиста Естейт се превръща в отличителен бранд, обслужващ взискателните клиенти, които търсят несравними сделки с имоти.

С какво им бях полезен:

Внимателно изработеното лого е визуално олицетворение на изтънчеността, като безпроблемно преплита наследството на компанията със съвременното излъчване. Всеки щрих и елемент е внимателно подбран, за да отразява стремежа на Calista Estate към съвършенство.

Създадох вечна визуална идентичност, като внимателно хармонизирах цветовете, шрифтовете и иконите в симфония от дълготраен дизайн. Тази старателно изработена идентичност е готова да надхвърли мимолетните тенденции на настоящето, за да остане решителна и почитана за години напред, служейки като стабилна емблема на отличието и постоянството.

Печатните материали, внимателно изработени и хармонично композирани, вдъхват живот на разказа за марката – от луксозните брошури за имоти, които предизвикват желание, до изисканите визитни картички, които оставят трайна следа.

Отзив от собственика на бранда

Александър Колев

Собственик на Calista Estate

Получихме професионално и индивидуално внимание от Недко Боянов. Забелязахме това на база подхода който той имаше към нас, как ни възпита, какво искаме реално от нашата компания, което бе насочено от въпроси с които той ни изгради нашият бранд. Това ни помогна да се замислим много повече върху голямата картина на нашият бизнес и как се виждаме след 10 години. От 2021 година сме на пазара с тази визия и обратната връзка от наши клиенти и партньори е че те признават нашето лого и бранд за един от най-добрите на пазара за недвижими имоти и найстина това играе много важна роля за нас.
Моят съвет към всички бъдещи клиенти на Недко е да му се доверят с двете си ръце!

Свържи се с мен

Ако си предпреимач който има нужда от визуална идентичност и стратегия, ще се радвам да помогна.

Попълни данните, за да се запозная с твоят бизнес и казус и ми изпрати съобщение. Ще се свържа с теб скоро, като ще проведем 1 час безплатна онлайн консултация за бизнеса ти. Ще ти дам стойност, идеи и съвети.

А ако сметнеш, че мога да дам стойност на бизнеса ти можем да започнем работа заедно.