Запален Създател Мечтател Търсач

От 2019г. помагам на предприемачи да създадат визията на своят мечтан бизнес. Страстта ми е да помагам като споделям своите знания и опит в дизайна.

Качествата които ме определят са:

Proactive approach and team coordination are the main traits I hone.

I believe that a genuine smile and bright mood open many doors. My enthusiasm comes from curiosity and needs to improve.

Interested in the new, weird, and sometimes scary.

From a young age, I cannot stand the mainstream and crowd thinking. That’s why I don’t clap at social gatherings. If I’m excited or glad I prefer to thank the host personally.

Driven from the thinking of first principles. Continuiosly breaking and dissecting the everyday and human psychology.

240836857_541055760462459_6851449305434790459_n

Специализиран съм в

Постижения

Свържи се с мен

Ако си предпреимач който има нужда от визуална идентичност и стратегия, ще се радвам да помогна.

Попълни данните, за да се запозная с твоят бизнес и казус и ми изпрати съобщение. Ще се свържа с теб скоро, като ще проведем 1 час безплатна онлайн консултация за бизнеса ти. Ще ти дам стойност, идеи и съвети.

А ако сметнеш, че мога да дам стойност на бизнеса ти можем да започнем работа заедно.

Компании и организации които ми се довериха

Отзиви

1667498897895

Радостина Горошевич

Предприемач, активист

Наех Нед, за да подобри идентичността на бранда ми и позиционирането на целевата аудитория. Дълбоко съм впечатленa от изключителната му способност да изпълни проекта с лекота и максимална ефективност. Той е изключително отдаден професионалист и един от най-добрите, с които съм си сътрудничилa. Благодарение на неговите способности успях да подобря марката си и да оптимизирам уебсайта си и визуалните си елементи. Освен това Нед е изключително ентусиазиран по отношение на работата си, а мотивацията и енергията му са заразителни.

1653759039857

Кристин Желязкова

Собственик на Christine Fashion

Първоначално започнах да работя с Нед с молба да изработи някои печатни материали. Хареса ми да работя с него и в крайна сметка направихме много повече от това. Благодарение на неговия опит променихме стратегията на марката си и увеличихме целевата си аудитория до клиенти, ориентирани в модата от висок клас. Той е невероятен комуникатор и умението му да обяснява сложни термини, свързани с брандинга, по толкова лесен и разбираем начин. Не само, че преработи уебсайта ми, но и създаде комплексна визуална идентичност и множество печатни материали, които отговарят на стандартите от висок клас на новата ни целева аудитория.
Той също така взе участие в проектирането на три от новите ми модни колекции. Нед винаги е в позитивно и ентусиазирано настроение, наистина ми е приятно да работя с него.

Александър Колев

Собственик на Calista Estate

Получихме професионално и индивидуално внимание от Недко Боянов. Забелязахме това на база подхода който той имаше към нас, как ни възпита, какво искаме реално от нашата компания, което бе насочено от въпроси с които той ни изгради нашият бранд. Това ни помогна да се замислим много повече върху голямата картина на нашият бизнес и как се виждаме след 10 години. От 2021 година сме на пазара с тази визия и обратната връзка от наши клиенти и партньори е че те признават нашето лого и бранд за един от най-добрите на пазара за недвижими имоти и найстина това играе много важна роля за нас.
Моят съвет към всички бъдещи клиенти на Недко е да му се доверят с двете си ръце!