Визуална идентичност

Институт за Устойчив Преход и Развитие

Дизайн на идентичност лого печатни материали

Институтът осъществява теоретични, експериментални и приложни изследвания в областта на природните, инженерните науки и социалните науки, насочени към създаването на нови научни знания или научно-приложни продукти, включително услуги и публично-частни партньорства.

Моята роля бе да изградя бранд отговарящ на характиристиките на института и тяхната дейност. В работата ми бе включено дизайн на лого и визуална идентичност.

С какво им бях полезен:

Логото е в перфектен синхрон с визията и мисията на Институт за Устойчив Преход и Развитие. Комбинира ромб (символ на изчерпаемите ресурси) и кръг (символ на устойчивост възобнавяемост0.

Визуалната идентичност резонираща със стратегията и посоката на развитие на института.

Дизайн и изработка на елегентни и професионални печатни материали.

Отзив

Ани Златева

Член на Институт за Устойчив Преход и Развитие


Обърнахме се към Недко за изграждане на лого за Институт За Устойчив Преход И Развитие. Логото и презентацията която направи към него бяха точно това от което имаме нужда. Той е страхотен слушател и има умението да разбере визията и посоката на нашият институт. Презентацията му към логото съдържаше всичко нужно като печатни материали и визуални елементи за стартирането на нашият институт. Получихме коректно отношение и се радваме че му се доверихме.

Свържи се с мен

Ако си предпреимач който има нужда от визуална идентичност и стратегия, ще се радвам да помогна.

Попълни данните, за да се запозная с твоят бизнес и казус и ми изпрати съобщение. Ще се свържа с теб скоро, като ще проведем 1 час безплатна онлайн консултация за бизнеса ти. Ще ти дам стойност, идеи и съвети.

А ако сметнеш, че мога да дам стойност на бизнеса ти можем да започнем работа заедно.