цялостен брандинг

Vfood

Дизайн на идентичност лого печатни материали уебсайт

Бранд специализиран в създаването на био здравословни, бонбони и десерти по поръчка.
Моята роля бе да създам името, цялостната визуална идентичност, стратегия, позициониране на бранда и дизайн на уебсайт.

С какво им бях полезен:

Направихме проучване и видяхме дупка в пазара и липса на специалисти които да предлагат качествени и здравословни десерти на високо ниво. Целта на Vfood е да запълни тази дупка, като покаже чрез визуален език, качество и високо ниво на изработка и внимание.

Изработихме луксозни опаковки, подаръчни чанти, и печатни материали, които дават нужното луксозно усещане, което се крие зад опаковката.

Дизайн на модерен сайт, който показва принципите и изкарва на първо място продукта и неговото качество.

Отзив от собственика на бранда

Ваня Николова

Собственик на Vfood

 

Нед не е просто графичен дизайнер! Той ми даде много повече от една визия. Още в първите ни срещи ми зададе ключови въпроси за бъдещето на моят бранд, които ми помогнаха да осмисля цялостната ми идея. Той изгради цялостна стратегия за това как да бъде позициониран бранда Vfood и как да изглежда. Успя да ми даде много повече от красива визия от която до ден днешен получавам комплименти от клиентите си. Той обмисли нещата до последният детайл и създаде дизайн на неща за които дори и не се бях сетила че ще са ми нужни. Препоръчвам ви работата с него ако сте стартиращи предприемачи, той ще ви даде много повече от красива визия.

Свържи се с мен

Ако си предпреимач който има нужда от визуална идентичност и стратегия, ще се радвам да помогна.

Попълни данните, за да се запозная с твоят бизнес и казус и ми изпрати съобщение. Ще се свържа с теб скоро, като ще проведем 1 час безплатна онлайн консултация за бизнеса ти. Ще ти дам стойност, идеи и съвети.

А ако сметнеш, че мога да дам стойност на бизнеса ти можем да започнем работа заедно.