Визуална идентичност и стратегия

Invest Stara Zagora

Дизайн на идентичност лого печатни материали

Екипът на отдел “Инвестиции” предоставя персонализирана инвестиционна подкрепа за местни и чуждестранни компании, които искат успешно да преместят и разширят бизнеса си в Стара Загора или региона. Предоставяме прединвестиционни консултации и бизнес анализ, както и насоки за създаване на фирма в Стара Загора.

Моята роля бе изграждането на лого и визуална идентичност които да рефлектират принципите и посоката която Invest Stara Zagora има към бъдещето на Стара Загора. 

 

С какво им бях полезен:

Създадох професионално лого за Invest Stara Zagora, като комбинирах буквите “S” и “I” в една буква, запазвайки концепцията изчистена и минималистична. Дизайнът отразява елегантен и полиран вид, като подчертава сливането на двата инициала по изискан начин. Простотата на логото внушава усещане за професионализъм и яснота, което го прави подходящо за корпоративна идентичност.

Създадох вечна визуална идентичност, като внимателно хармонизирах цветовете, шрифтовете и иконите в симфония от дълготраен дизайн. С правилната комбинация между цвят, шрифти и дизайн елементи тя остава силно първо впечатление

Печатните материали, внимателно изработени в съотношение с визуалната идентичност. Придават силно физическо присъствие на бранда и оставят добро впечатление в очите на инвеститори и предприемачи.

Отзив от собственика на бранда

Росица Райкова

Началник отдел "Инвестиции" в Община Стара Загора

Първоначално започнах да работя с Нед с молба да изработи някои печатни материали. Хареса ми да работя с него и в крайна сметка направихме много повече от това. Благодарение на неговия опит променихме стратегията на марката си и увеличихме целевата си аудитория до клиенти, ориентирани в модата от висок клас. Той е невероятен комуникатор и умението му да обяснява сложни термини, свързани с брандинга, по толкова лесен и разбираем начин. Не само, че преработи уебсайта ми, но и създаде комплексна визуална идентичност и множество печатни материали, които отговарят на стандартите от висок клас на новата ни целева аудитория.
Той също така взе участие в проектирането на три от новите ми модни колекции. Нед винаги е в позитивно и ентусиазирано настроение, наистина ми е приятно да работя с него.

Свържи се с мен

Ако си предпреимач който има нужда от визуална идентичност и стратегия, ще се радвам да помогна.

Попълни данните, за да се запозная с твоят бизнес и казус и ми изпрати съобщение. Ще се свържа с теб скоро, като ще проведем 1 час безплатна онлайн консултация за бизнеса ти. Ще ти дам стойност, идеи и съвети.

А ако сметнеш, че мога да дам стойност на бизнеса ти можем да започнем работа заедно.